Bekijk de mogelijkheden

Hulpvraag formuleren.

Tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we de situatie/behoefte, denk ik mee over de mogelijkheden en wat ik daarin kan betekenen.

Er is keuze uit een individueel coachtraject (HSP), een training, een losse sessie of een werkboek over HSP voor kind en/of opvoeder(s).

Werkwijze

Telefonisch kennismakingsgesprek. 
We formuleren de hulpvraag. Wat is het probleem, doel of verlangen? Zijn er vooraf gestelde doelen, belemmerende of juist motiverende factoren om rekening mee te houden?Wat wil jij en/of je kind graag leren of waar is nog hulp bij nodig?
Kennismaking: [Online of op locatie.]
We spelen het spel Schatgravers om elkaar beter te leren kennen. We graven schatten op, talenten en kwaliteiten en praten over hoe die worden gebruikt. We kiezen van de gevonden schatten, een schat, die kan worden ingezet bij het coachdoel. Dat wat jij en/of je kind nog wil leren of hulp bij nodig heeft.
Intake: [Online of op locatie.]
We formuleren het coachdoel en maken een plan. Ik vertel wat ik daarin kan betekenen en bied jullie de gelegenheid om aanvulling te geven.
Coachsessies - 1 op 1. (6 á 8 keer) [Online of op locatie.]
We werken aan het coachdoel op een creatieve, speelse, kleurrijke en beeldende manier. Ik maak gebruik van oefeningen en materialen om jou en/of je kind vaardigheden en handvatten aan te reiken, waar  zelfstandig verder mee kan worden gegaan. Het opgestelde plan gebruiken we als richtlijn. Maar jullie blijven mijn belangrijkste wegwijzer. 
Evaluatie: [Online of op locatie.]
We bespreken hoe het nú gaat en hoe het traject verlopen is. We kijken met elkaar terug op de ontdek-, leer- en groeimomenten. Wanneer jij en/of je kind het coachdoel heeft bereikt, ronden we de coaching af. Het kan ook zijn dat we samen besluiten nog een aantal sessies door te gaan, omdat jij en/of je kind net iets meer nodig heeft om het gestelde doel te bereiken.

Het kind is en blijft mijn belangrijkste wegwijzer!

Coachtraject - opbouw:

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Telefonisch Kennismakingsgesprek: gratis

COACHTRAJECT
Kennismaking: 30 min. €50,- 
Intake: +- 30 min. €50,- 
Coach sessie(s): 45 min. €75,- per sessie
Evaluatie: 45 min. €75,- De tarieven zijn inclusief: voorbereiding, verwerking, administratie, materiaal en vrijgesteld van btw.

Tarieven

Vraag hier aan

LOSSE SESSIE
30 min. €50,-
45 min. €75,-


Kindercoach Schitter&Straal staat ingeschreven bij stichting Adiona. Een beroepsorganisatie voor kindercoaches.

Algemene voorwaarden Kindercoach Schitter&Straal

Privacyverklaring Kindercoach Schitter&Straal

Kindercoach Annemiek Schitter&straal

Met open armen word je ontvangen!

Contact

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS