Bekijk de mogelijkheden

Hulpvraag formuleren.

Tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we de situatie/behoefte, denk ik mee over de mogelijkheden en wat ik daarin kan betekenen.

Er is keuze uit een individueel coachtraject of een losse workshop voor kind en/of opvoeders. Daarnaast ben ik door scholen in te huren en geef ik training aan professionals.

Werkwijze

Telefonisch kennismakingsgesprek. 
We formuleren de hulpvraag. Wat is het probleem, doel of verlangen? Zijn er vooraf gestelde doelen, belemmerende of juist motiverende factoren om rekening mee te houden?Wat wil je kind graag leren of waar heeft het nog hulp bij nodig?
Kennismaking met je kind:
We spelen het spel Schatgravers om elkaar beter te leren kennen. We graven schatten op, talenten en kwaliteiten en praten over hoe die worden gebruikt. We kiezen van de gevonden schatten, een schat, die kan worden ingezet bij het coachdoel. Dat wat je kind nog wil leren of hulp bij nodig heeft.
Intake met kind en opvoeder(s).
We bespreken de gevonden schatten en hoe we die oplossingsgericht kunnen inzetten bij dat wat je kind nog wil leren of hulp bij nodig heeft. We formuleren het coachdoel en maken een plan. Ik vertel wat ik daarin kan betekenen en bied jullie de gelegenheid om aanvulling te geven.
Coachsessies met je kind. (6 á 8 keer)
We werken aan het coachdoel op een creatieve, speelse, kleurrijke en beeldende manier. Ik maak gebruik van oefeningen en materialen om je kind vaardigheden en handvatten aan te reiken, waar het zelfstandig verder mee kan. Het opgestelde plan gebruiken we als richtlijn. Maar het kind is en blijft mijn belangrijkste wegwijzer. 
Evaluatie met kind en opvoeder(s).
We bespreken hoe het nú gaat en hoe het traject verlopen is. We kijken met elkaar terug op de ontdek-, leer- en groeimomenten. Wanneer je kind het coachdoel heeft bereikt, ronden we de coaching af. Het kan ook zijn dat we samen besluiten nog een aantal sessies door te gaan, omdat je kind net iets meer nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken.

Het kind is en blijft mijn belangrijkste wegwijzer!

Coachtraject - opbouw:

Vraag hier aan

Telefonisch Kennismakingsgesprek: gratis

COACHTRAJECT
Kennismaking met je kind: 30 min. €50,-
Intake: +- 30 min. €50,- 
Coach sessie(s): 45 min. €75,- per sessie
Evaluatie: 45 min. €75,- De tarieven zijn inclusief: voorbereiding, verwerking, administratie, materiaal, btw.

Tarieven

Vraag hier aan

Kindercoach Schitter&Straal staat ingeschreven bij stichting Adiona. Een beroepsorganisatie voor kindercoaches.

Algemene voorwaarden Kindercoach Schitter&Straal

Privacyverklaring Kindercoach Schitter&Straal

Kindercoach Annemiek Schitter&straal

Met open armen word je ontvangen!

Contact

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS