Vraag hier aan

KompasVinder - online of fysiek
Wil jij als vader, moeder, opa, oma, tante, oom richting of inzicht in een vraag die speelt. Dan speel ik graag met jou KompasVinder. Een richtinggevend, rakend, verhelderend kaartspel. 45 min. €75,- incl. btw

Voor opvoeders

Schatten ontdekken om jezelf beter te leren kennen voor innerlijke kracht en weerbaarheid. Een eigen schateiland maken om je binnenwereld helder te krijgen voor meer zelfvertrouwen en zelfkennis.

Schateiland expeditie Training - 4 keer 45 min. €300,- incl. btw.

Voor kinderen

KompasVinder - buiten
Wil jij richting of inzicht vinden, maar dan in de buitenlucht? Pak dan je wandelschoenen. Ik sta voor je klaar. 120 min. €200,- incl. btw.

Voor het gezin

Schatgravers basisspel + oorkonde.
Wil jij als vader, moeder, broer, zus meer verbinding in het gezin? Elkaar beter leren kennen, zodat je de ander ook beter gaat begrijpen. Speel dan met mij Schatgravers. Een spel dat verbindt, inspireert en raakt.
45 min. €75,- incl. btw.

Vraag hier aan

Wil jij als directeur, IB-er, leerkracht, ondersteuner dat een kind lekker in z'n vel zit en met plezier naar school gaat? Kunnen jullie hierin ondersteuning gebruiken? Dan denk ik graag mee over de mogelijkheden.

Voor school

CONTACT

CONtact

Wil jij als kindercoach, leerkracht of andere professional kennismaken met de methodieken Schatgravers en/of KompasVinder? Dan neem ik je graag mee in de diversiteit die er uit te halen is. In overleg bespreken wij wat jij met het spel wil bereiken en vertel ik wat ik hierin voor jou kan betekenen.

SCHATGRAVERS BASISSPEL aanleren - online

SCHATGRAVERS SPELVORMEN aanleren - online

KOMPASVINDER BASISSPEL aanleren- online

KOMPASVINDER SPELVORMEN aanleren - online

45 MIN. €75,-  PER KEER INCL. BTW.


Voor professionals

Werk samen met mij

CONtact

Kindercoach schitter&STraal

Persoonlijk en op maat gemaakt voor jou!

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS