Meer weten

KompasVinder - online of op locatie.
Wil jij als ouders, vader, moeder, opa, oma, tante, oom richting of inzicht zoeken in een vraag die speelt. Dan speel ik graag met jou KompasVinder. Een richtinggevend, rakend, verhelderend kaartspel. 45 min. €75,- 

Voor opvoeders

Schatten ontdekken om jezelf beter te leren kennen voor innerlijke kracht en weerbaarheid. Een eigen schateiland maken om je binnenwereld helder te krijgen voor meer zelfvertrouwen en zelfkennis.

Training Schateiland expeditie- 4 keer 45 min. + evaluatie €350,- 

Voor kinderen

Wandelcoaching - locatie in overleg.
Wil je als opvoeder uit je hoofd en meer in het hier&nu aanwezig zijn? Loop dan met mij mee. 60 min. €100,- 

Training leren omgaan met gevoelens - 5 keer 45 min. + evaluatie €425,-

Bewuster en creatiever worden in het verkennen van je gevoelsleven door gevoelens te leren benoemen en te ontdekken hoe je verder kan gaan.

Meer weten

Voor het gezin

Wil jij als vader, moeder, broer, zus meer verbinding in het gezin? Elkaar beter leren kennen, zodat je de ander ook beter gaat begrijpen. Speel dan met mij Schatgravers. Een spel dat verbindt, inspireert en raakt.
45 min. €75,- Locatie in overleg.

meer weten

CONtact

Wil jij als kindercoach, leerkracht of andere professional kennismaken met de methodieken Schatgravers, KompasVinder en/of GevoelsVerkenner? Dan neem ik je graag mee in de diversiteit die er uit te halen is. In overleg bespreken wij wat jij met het spel wil bereiken en vertel ik wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Voor professionals

Werk samen met mij

CONtact

Kindercoach schitter&STraal

Persoonlijk en op maat gemaakt voor jou!

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS