Bij Kindercoach Schitter&Straal
mag je kind helemaal zichzelf zijn. Vanuit zijn of haar perspectief gaan we op ontdekkingstocht naar schatten die het allemaal in zich draagt en hoe het die kan gebruiken in het dagelijks leven. Talenten en kwaliteiten die zo goed bij hem/haar horen.

Voel je welkom! Voel je vrij!
Jij mag er zijn!

Iets meer over Kindercoach Schitter&Straal

Hallo! Ik ben Annemiek.

Wonend en werkend in IJsselstein. Graag samen met familie en vrienden. Gek op de natuur. Favoriete plek het strand. Actief, betrokken en enthousiast. Vaak in de keuken te vinden. Genieten van de kleine en mooie dingen om mij heen. Geloof, liefde, aandacht, verbondenheid en gevoel. Interesse in ontwikkeling/psychologie. Allemaal kenmerken die iets over mij als persoon zeggen.

Ik heb een groot hart voor mensen en kinderen en sta graag voor ze klaar. Ik ben werkzaam geweest in de kinderopvang 0-12 jaar. Daar heb ik veel mogen zien, leren en ontdekken over de eigenheid, oprechtheid en levendigheid van kinderen. Ik heb ook ervaren dat kinderen zich zorgen kunnen maken, het even niet meer weten, niet zo lekker in hun vel zitten. Dan wilde ik kinderen graag helpen en ze handvatten aanreiken om weer hun eigen weg te gaan. Daarin was de samenwerking met ouders van belang. Samen hebben we gekeken naar dat wat het beste is voor het kind.

Ik kwam in het onderwijs terecht om kinderen te begeleiden die extra ondersteuningsbehoeften nodig hebben. 1 op 1, in groepjes of in de klas kinderen ondersteunen om ze een stapje verder te helpen. Tijdens de begeleidingsmomenten zag ik vaak dat er meer speelde, zoals onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, onrust. Door met de kinderen stil te gaan staan bij hun talenten en te kijken naar wat hun kwaliteiten zijn, zag ik ze groeien. Want wat is er mooier om jezelf te omarmen zoals je bent en je talenten en kwaliteiten in te zetten bij een eventueel probleem in het dagelijks leven.

Mijn verlangen groeide om hier mijn werk van te maken, dus ik besloot de opleiding tot kindercoach te volgen. En ik mag met trots zeggen dat ik vanaf 15 april 2022 zelfstandig kinderen en hun opvoeders mag coachen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik wil kijken naar je kind zoals het is. Uniek gemaakt. We gaan samen op ontdekking naar de talenten en kwaliteiten van je kind om je  kind in zijn/haar kracht te zetten, zodat het kan schitteren&stralen als zichzelf.


De schatten die ik In mezelf heb ontdekt

Iets meer over mij als kindercoach

CREATIEF - Ik zit vol met inspiratie en idee├źn. Ik zoek graag met het kind en/of de opvoeder(s) naar dat wat nodig is en waarin ik een bijdrage kan leveren.
LEVENDIG - Opgewekt te werk gaan, met passie. Afgestemd op dat wat het kind nodig heeft.
BELANGSTELLING - Ik wil het kind graag zien. Wat speelt zich af? Waar is het mee bezig?
AAN ANDEREN MERKEN HOE ZE ZICH VOELEN - Ook wel empathie. Door mijn inlevingsvermogen kan ik mij in het kind verplaatsen en mij voorstellen wat zich afspeelt en wat het kind nodig heeft.
VEELZIJDIG - Ik ben graag beschikbaar voor de ander. Ik denk graag mee en kijk naar wat mogelijk is. Afgestemd op dat wat het beste bij jou past.

Een kijkje bij Schitter&Straal

Kindercoach Schitter&Straal
Annemiek Wijnholt

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS