Kindercoach Schitter&Straal staat voor samenwerken, verbinding en vertrouwen. Hier is ruimte voor jouw verhaal. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn en waar ik met aandacht naar je zal luisteren.

Voel je welkom! Voel je vrij! Jij mag er zijn!

Iets meer over Kindercoach Schitter&Straal

Hallo! Ik ben Annemiek.

Als kindercoach sta ik voor samenwerken en verbinding. Ik ben een mens vol gevoel en kan mij hierdoor inleven in de ander. Ik luister, vat samen en vraag waar nodig door.

Ik werk als kindercoach in loondienst op school voor 2 dagen. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk: Kindercoach Schitter&Straal - ZZP, waarin ik iedereen mag verwelkomen.

Ik werk met kinderen en/of opvoeder(s). 1 op 1 of met het gezin.

Ook ben ik er voor professionals. Denk aan andere kindercoaches en leerkrachten. Als Schateiland Expeditie Trainer, GevoelsVerkenner, Schatgravers- en KompasVinder Licentie Trainer mag ik andere professionals kennis laten maken met de methodieken en hen daarin coachen. Bij Buutplek heb ik masterclasses opgenomen voor o.a. de methodieken Schateiland Expeditie en Schatgravers. Die zijn daar te zien. Hierin deel ik mijn expertise als coach.

Daarnaast ga ik de samenwerking aan met andere hulpverleners in IJsselstein en omgeving. Zoals Dietistenpraktijk Lydia Schotema, Praktijk voor Kind en Ouder, Vitaliteitscoach Dorien van der Vliet en Zorgzaam Scheiden.

In mijn vrije tijd staan geloof, familie en beweging centraal. Ik ben graag buiten in de natuur. Mijn favoriete plek is het strand. Ik geniet van de kleine dingen om mij heen, de mensen die mij lief zijn, muziek, creativiteit, journalen/schrijven, mediteren, yoga, boeken/teksten, voeding.

Geniet, dans, schitter en straal. Kies er niet eentje, maar doe het allemaal.

https://www.zorgzaamscheiden.nl/

De schatten die ik In mezelf heb ontdekt

Iets meer over mij als kindercoach

CREATIEF - Ik zit vol met inspiratie en idee├źn. Ik zoek graag met elkaar naar dat wat nodig is en wat ik daarin kan betekenen.
LEVENDIG - Opgewekt te werk gaan, met passie. Afgestemd op dat wat nodig is.
BELANGSTELLING - Ik wil de ander graag zien en met aandacht te werk gaan.
AAN ANDEREN MERKEN HOE ZE ZICH VOELEN - Ook wel empathie. Door mijn inlevingsvermogen kan ik mij in de ander verplaatsen en mij voorstellen wat zich afspeelt en wat nodig is.
VEELZIJDIG - Ik ben graag beschikbaar voor de ander. Ik denk graag mee en kijk naar wat mogelijk is.

Een kijkje bij Schitter&Straal

Kindercoach Schitter&Straal
Annemiek Wijnholt

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS